![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem pobieram sobie z bazy liste przewoznikow i chce aby zaznaczony był np. LUFTHANSA, a zaznaczony jest pierwszy jaki pobrany został z bazy. Co robie źle
![]()
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale problem wciaz jest a mianowicie jak pobieram sobie dane z tabeli to wszystkie sa przypisane do $wiersz, tylko ze ja nie moge sie do niej odwolac w sposob $wiersz[$i], gdyż tam mam tylko 1 kolumne i ok 20 wierszy wiec jak ustawie to w petli to zmienna $wiersz[1] i kazda nastepna jest pusta.
Jak zmienic tablice aby dane w niej zapisane w postaci: przewoznik przewoznik przewoznik przewoznik przewoznik przewoznik przewoznik były : przewoznik, przewoznik, przewoznik, przewoznik, przewoznik, przewoznik ... Zrobilem sobie na przyklad takiego selecta
i z tego co mi napisaliscie powinna byc zaznaczona literka C, lecz jest D. Coś tutaj nie gra, ktoś wie co ![]() ![]() Ten post edytował usiek00 14.05.2005, 21:09:56 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzysz w ogole w kod ktory masz wygenerowany?
Jak petla jest przy 'c' to do $selected masz przypisywane 'selected' i co z tego ze przy d juz nie jest przypisywane, jak wartosc ta juz tam jest czego skutkiem dostajesz:
Zamiast if'a daj:
lub
i bedzie gralo. |
|
|
![]()
|
|
Sprawdzałeś czy to działa bo ja sprawdzałem na lokalu i na innym serwerze i cały czas wynik jest ten sam czyli wskazuje na pierwsza wartść w tabeli tj. "a".
Ten post edytował usiek00 14.05.2005, 23:14:25 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
Sprawdzane na WebServ1.2 |
|
|
![]()
|
|
Dobra poszlo choc nic chyba nie zmienilem, pomogl mi chyba restart kompa.
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:41 |